Kulturë

Sytë, Oborri e Blla Blla Blla bashkohen në kopshtin e Lumbardhit

 

Fondacioni Lumbardhi ka prezantuar koncertin e radhës me “Këngë te Kopshti”, që do të mbahet të shtunën me 28 korrik 2018 në orën 21:00 në Lumbardh.

Në këtë koncert do të përformojnë tre bende: Sytë, Oborri dhe Blla Blla Blla.