Kronikë

I dalin në pritë nën urën në Shkabaj dhe ia grabisin portofolin – policia gjen të djegur veturën e të dyshuarve

I dalin në pritë nën urën në Shkabaj dhe ia grabisin portofolin – policia gjen të djegur veturën e të dyshuarve

Në fshatin Shkabaj të Prishtinës, të enjten në orën 23:20, një person ka raportuar në polici se derisa ishte me veturën e tij në lëvizje nën urë, tre persona të panjohur me veturën e tyre i kanë bllokuar rrugën dhe nën kërcënim të armës ia kanë dëmtuar veturën i kanë grabitur portofolin me dokumente personale.

“Të dyshuarit janë larguar nga vendi i ngjarjes me një veturë pa targa e cila veturë është gjetur e djegur në hyrje të autostradës. Vetura e djegur dhe vetura e viktimës janë konfiskuar për ekzaminime forenzike”, thotë Policia.