Kronikë

Policia tregon çka sekuestroi nga Sali Berisha, gjyqtarin nga Peja të arrestuar nën dyshimin për korrupsion

Policia e Kosovës ka arrestuar një person të dyshuar për veprat ‘keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar, ‘marrje e ryshfetit’ dhe ‘mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve’.

Më saktësisht bëhet fjalë për gjyqtarin e Gjykatës Themelore në Pejë, Sali Berisha.