Kronikë

KOMF-i dënon sulmin dhe dhunën e ushtruar ndaj fëmijës në Istog

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve – KOMF dënon sulmin dhe dhunën e ushtruar ndaj fëmijës K.M, 7- vjeçare, nga një person i moshës madhore në Komunën e Istogut.

KOMF, përmes një komunikate për media, kërkon nga institucionet përgjegjëse të ndërmarrin masat sipas legjislacionit në fuqi për ndëshkimin e personit të dyshuar për ushtrim të dhunës.