Kronikë

Mbi 100 grabitje ndodhën në Kosovë për 6 muaj, ekspertët e sigurisë kërkojnë masa

Një grabitje e cila përfundoi me vrasje dhe plagosje, e disa të tjera të armatosura, ndodhën vetëm në ditët e para të muajit gusht.

Derisa në grabitjen me armë e cila ndodhi në një shtëpi në Shtime, mbeti i vrarë njëri nga katër grabitësit, policia gjatë dy javëve ka arritur të arrestojë edhe një 16-vjeçar të dyshuar për një sërë vjedhjesh në rajonin e Prishtinës, raporton KTV.