Kronikë

Arrestohet i shumëkërkuari Kastriot Shala

Arrestohet i shumëkërkuari Kastriot Shala
Foto: Leutrim Latifi (në të majtë) dhe Kastriot Shala (në të djathtë)

Pas një kohe të gjatë në arrati është arrestuar në Hajvali Kastriot Shala.

Shala që kërkohej që nga tetori i vitit të shkuar për disa raste të grabitjeve, është arrestuar në mesditën e së enjtes.