Kronikë

Policia shpërblen me 5000 euro ata që ndihmojnë në gjetjen e tre të dyshuarve për grabitje

Policia shpërblen me 5000 euro ata që ndihmojnë në gjetjen e tre të dyshuarve për grabitje

Policia e Kosovës ka ofruar shpërblim prej 5000 eurosh për ata që ofrojnë ndihmë për vendndodhjen e tre të dyshuarve për grabitje, Kastriot Shala, Leutrim Latifi dhe Ridvan Ademi.

Këta tre të dyshuar kërkohen që nga tetori, ndërsa Policia ka bërë të ditur se ka dyshime të arsyeshme se ata janë implikuar në rastet e grabitjeve që po hetohen.