Kronikë

Dy nga tre të kërkuarit për grabitje shfaqen së bashku në Facebook

Dy nga tre të kërkuarit për grabitje shfaqen së bashku në Facebook

Kastriot Shala dhe Leutrim Latifi, dy persona që janë shpallur në kërkim nga Policia e Kosovës, janë shfaqur së bashku në një fotografi në ‘Facebook.

Policia e Kosovës me 16 tetor të vitit 2018 përmes një komunikate ka njoftuar se është në kërkim të tre personave të cilët dyshohet të jenë të përfshirë në disa raste të grabitjeve.