Kronikë e zezë

Shtetasi i Suedisë merr dy vetura me qira e s’i kthen në kohë

 

Një person ka marrë dy vetura në “Rent a Car” dhe nuk i ka kthyer kur duhej.

Rasti ka shkuar në Polici dhe po hetohet.