Kronikë e zezë

Një person arrestohet për dhunë në familje në Rahovec, në shtëpi i gjendet një pushkë 

 

Policia e Kosovës ka thënë se një person, i lindur më 1995, është arrestuar për dhunë në familje në Rahovec.

Pas hetimeve të zhvilluara, Policia ka gjetur dhe ka konfiskuar në shtëpinë e të dyshuarit një pushkë automatike, me një karikator dhe dhjetë copë fishekë.