Kronikë e zezë

Nisin hetimet për verifikim nëse kishte neglizhencë të policëve në rastet e dhunimit të 11-vjeçares

Dy shtetas të huaj theren me thikë nga persona të panjohur në Prizren
Foto ilustrim
 

Inspektorati i Policisë së Kosovës ka nisur një hetim në rastin e 11-vjeçares së dhunuar dhe trafikuar në Prishtinë, për të parë nëse ka pasur ndonjë neglizhencë eventuale nga zyrtarët policorë.

Zëdhënësi i IPK-së, Arbër Beka, i ka thënë të hënën KOHËS, se me anë të këtij hetimi do të verifikohen veprimet e zyrtarëve që janë marrë me këtë rast.