Kronikë e zezë

Aktakuzë ndaj 10 të dyshuarve nga Kosova për mashtrim të shtetasve gjermanë

 

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur të martën aktakuzë ndaj dhjetë personave, që duke vepruar nga Kosova, dyshohet se kanë mashtruar shtetasit gjermanë.

Sipas njoftimit, të pandehurit me inicialet: A.K, F.G, K.B, H.K, E.Z, A.S, Q.K, H.B, L.B dhe L.B., duke shfrytëzuar njohjen e gjuhës gjermane, nga Kosova i kanë vënë në lajthitje shumë shtetas gjermanë, kryesisht të moshës së shtyrë, duke i obliguar ata që të paguajnë shpenzime për kinse lotari të fituar nga ata.