Kronikë e zezë

Arrest shtëpiak gruas që dyshohet se e vazhdoi kërkimin e fajdesë pasi i vdiq bashkëshorti

Euro - Para
 

Gjykata Themelore në Pejë ka caktuar masën e arrestit shtëpiak ndaj të pandehurës D.M. nën dyshimin se ka kërkuar që t’i kthehet fajdeja të cilën e kishte dhenë bashkëshorti i saj sa ishte gjallë. E njëjta masë i është caktuar edhe të pandehurit tjetër në këtë rast, A.M., që dyshohet se, në emër të mikut të vdekur, nga i dëmtuari ka kërkuar ta vazhdojë pagesën e fajdesë.

Siç thuhet në njoftim të Themelores, rasti ka ndodhur më 12 dhe 14 shtator.