Kronikë e zezë

Aktakuza e plotë ndaj ministrit Aliu dhe të tjerëve [dokument]

 

KOHA ka siguruar aktakuzën e plotë ndaj Liburn Aliu dhe të tjerëve, për kohën sa ministri i tashëm i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, ishte drejtor i Urbanizmit në Komunën e Prishtinës.

Në këtë aktakuzë, krahas Liburn Aliut, për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar po akuzohen edhe Ardian Olluri, Zejnulla Rexhepi, Nazife Krasniqi, Bahtie Uka dhe Mimoza Berisha Prestreshi.