Kronikë e zezë

Policia gjobiti rreth 90.000 qytetarë qëkur hyri në fuqi Ligji anti-COVID

 

Numri i gjobave që u janë shqiptuar qytetarëve dhe bizneseve nga inspektorët sanitarë, shkaku i mosrespektimit të masave anti-COVID, është në rënie.

Kështu është thënë nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë, në kuadër të së cilës funksionon edhe Inspektorati Sanitar.