Kosovë

Qytetarja serbe pretendon se i është thyer e plaçkitur banesa në Gjakovë

Foto: Qeveria e Serbisë
 

Qytetarja serbe Dragica Gashiq pretendon se i është thyer banesa e saj në Gjakovë. Gashiq në fillim të qershorit është bërë serbja e parë që është kthyer në Gjakovë.

Gashiq ka thënë për Radio Evropën e Lirë se banesa e saj është thyer dhe plaçkitur, mirëpo një gjë të tillë nuk e ka konfirmuar edhe Policia e Kosovës.