Kosovë

Imunizohen 2700 qytetarë, Deçanit i mbesin edhe 600 doza

Foto lustrim
 

Nga fillimi i nisjes së vaksinimit masiv në vend në komunën e Deçanit më sot janë vaksinuar 2 mijë e 700 persona. Në këtë komunë ku procesi i imunizimit po zhvillohet në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare brenda ditës vaksinohen me vaksinat Pfizer dhe AstraZeneca rreth 100 deçanas.

Koordinatorja e cilësisë për procesin e vaksinimit në Deçan, Florenta Gjukaj e cila tha se i gjithë procesi i vaksinimit po shkon mirë, raporton KP.