Kosovë

PDK e quan gënjeshtër e manipulim shkarkimin e drejtorëve në Fushë-Kosovë

 

Manipulim me opinion po e quan partia opozitare PDK në Fushë-Kosovës shkarkimin e disa drejtorëve dhe emërimin e ushtruesve të detyrës në ato dikastere.

Kryetari i Degës së kësaj partie në Fushë-Kosovë, Rrahim Tërnava, ka thënë se të njëjtit janë emëruar si ushtrues detyre pa u shkarkuar drejtorët që i kanë udhëhequr ato drejtori deri tash.