Kosovë

Opozita braktis seancën e KK-së shkaku i konkluzionit të Haskukës për zyrat e partive

Opozita braktis seancën e KK-së shkaku i konkluzionit të Haskukës për zyrat e partive
 

Këshilltarët e partive opozitare në Prizren të enjten kanë braktisur mbledhjen e Kuvendit të Komunës në shenjë pakënaqësie me një konkluzion të kryetarit të Komunës, me të cilin, sipas tyre, kërkohet largimi i partive politike nga zyrat që janë pronë komunale.

Duke qenë se opozita përbën shumicën në KK-në e Prizrenit, seanca ka dështuar në mungesë kuorumi. Paraprakisht kryetari i Komunës, Mytaher Haskuka, ka theksuar se me këtë konkluzion po zbatohet ligji dhe se nuk mund të ndërmarrë asnjë veprim që bie ndesh me legjislacionin në fuqi.