Kosovë

Inspektohen punimet në ndërtimin e çerdhes në lagjen “Dardania” në Prizren

Inspektohen punimet në ndërtimin e çerdhes në lagjen “Dardania” në Prizren
 

Autoritetet komunale të Prizrenit dhe përfaqësuesit e Agjencisë Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) në Kosovë, të martën, kanë inspektuar punimet për ndërtimin e çerdhes në lagjen “Dardania”.

Drejtuesit e pushtetit lokal kanë theksuar se ky projekt është i domosdoshëm për lagjen që është në rritje e sipër, derisa donatorët kanë shprehur dëshirën që kjo çerdhe të jetë shembull, duke ofruar edukim për të gjitha komunitetet që jetojnë në këtë lokalitet.