Kosovë

Dështon plani i Komunës së Pejës për zgjerimin e rrugës, pas kundërshtimeve të banorëve

Foto: KOHA
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Kolonat e gjata të automjeteve janë të zakonshme në rrugët kryesore të Pejës.

Në veçanti në rrugën prej rrethrrotullimit afër Stacionit të Policisë, deri te udhëkryqi që ndan rrugën për në qendër të qytetit dhe rrugën e spitalit.