Kosovë

Ramosaj: Punimet në rrugën Deçan-Plavë po vazhdojnë, nuk kam folur me Hotin

Ramosaj: Punimet në rrugën Deçan-Plavë po vazhdojnë, nuk kam folur me Hotin

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka deklaruar se punimet në rrugën Deçan-Plavë kanë rifilluar ditën e djeshme dhe janë duke vazhduar. Punimet në këtë segment rrugor ishin ndërprerë të dielën.

“Punimet kanë filluar dje dhe po vazhdojnë edhe sot”, tha ai.