Kosovë

As në Obiliq nuk hapen çerdhet nesër

As në Obiliq nuk hapen çerdhet nesër

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka njoftuar se nesër nuk do hapen çerdhet në këtë komunë.

Ai përmes një njoftimi në Facebook ka thënë se çerdhja “Rrita Jonë”, duhet të dezinfektohet dhe t’i nënshtrohet procesit të parapërgatitjes.