Kosovë

Dhjetëra të lënduar, përfshirë edhe fëmijë, nga intervenimi i Policisë në protestën në Shtërpcë kundër hidrocentralit

 

Me dhunë dhe gaz lotsjellës u përcoll protesta e banorëve të Bitisë së Poshtme të Shtërpcës të martën pasdite.

Banorët u përballën me rezistencë të njësitit special të Ferizajt kur aty u mblodhën për t’i kundërshtuar punimet që po vazhdojnë tash e sa kohë, për ndërtimin e hidrocentralit.