Euro 2024

Flamuj provokues në stadiumin ku luan Anglia

Euro 2024

Flamuj të Serbisë mbi hartën e Kosovës dhe me mbishkrimin “Nuk ka dorëzim” janë shfaqur në stadiumin në Gelsenkirchen, ku prej orës 21:00 përballen Serbia dhe Anglia.

Mbetet të shihet nëse UEFA do të marr masa ndaj federatës serbe dhe nëse të tillë do të lejohen edhe pas fillimit të ndeshjes.