Botë

Qyteti i injektimit të mbikëqyrur të narkotikëve

Është “dita e kontrollit” në Downtown Eastside të Vancouverit dhe njerëzit po ndihen mirë.

Meqë i kanë marrë pagat e tyre mujore prej asistencës sociale, shumë qytetarë e vërshojnë një treg lokal, ku tregtarët shesin gjithçka, duke nisur prej DVD-ve kontrabandë e deri te zejet e punuara me dorë, shkruan sot “Koha Ditore”.