Botë

Gjukanoviq: Abazoviqin do ta gjykojnë votuesit, gjykata dhe historia

 

Presidenti i Malit të Zi, Milo Gjukanoviq, vlerëson se deri në konstituimin e Qeverisë së pakicave, e udhëhequr nga Dritan Abazoviq, ajo paraprake në krye me Zdravko Krivokapiqin ishte më e keqja në histori të këtij vendi.

Mirëpo, kreu i shtetit malazes konsideron se me disa nga vendimet që ka marrë së fundi Abaazoviq, qeveria e tij do të jetë edhe më e keqe.