Botë

Populli rus nuk do luftë

 

Hashtagu "Jo luftë" ka qenë në trend në rrjetet sociale në gjuhën ruse, duke përfshirë profilet e një numri të famshëm rusë.

Hashtagu dhe mbishkrimi janë shpërndarë afërsisht 208 mijë herë në Instagram, ndonjëherë të shoqëruara nga një katror i zi. Postimet vijnë nga Rusia dhe diaspora ruse, si dhe nga popullsitë ruse-folëse të ish-republikave sovjetike.