Botë

Gruaja që i mbijetoi Auschwitzit dhe Rrethimit të Sarajevës, vdiq

 

Një grua që i mbijetoi kampit të vdekjes në Auschwitz dhe rrethimit të Sarajevës në vitet 1990, ka vdekur, sipas përfaqësuesve të komunitetit hebre të Bosnjës.

Greta Ferusiq Weinfeld vdiq në moshën 97 vjeç.