Botë

Skema e mashtrimit me kuponë dërgoi çiftin nga SHBA-ja në burg

 

FBI-ja ka zbuluar detaje të reja rreth skemës së re me kuponë të falsifikuara në vlerë prej 31.8 milionë dollarëve, që ka dërguar një çift nga Virginia Beach në burg për gati 20 vjet, raporton CNN.

Në një komunikatë për media javën e kaluar, FBI-ja ka treguar se hetuesit kanë zbuluar kuponë të rrejshëm në “çdo të çarë” të shtëpisë që i përkiste Lori Ann Talens dhe burrit të saj, Pacifico Talens Jr. Kursimet e falsifikuara kapnin vlerën e më shumë se 1 milion dollarë. Ata gjetën gjithashtu edhe modele për kuponë për më shumë se 13 mijë produkte në kompjuterin e Lori Ann Talens.