Botë

SHBA-ja dërgon përforcime gjatë tërheqjes nga Afganistani

Foto: Arkiv/ AP
 

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë vendosur burime shtesë ushtarake për të mbrojtur forcat amerikane dhe të koalicionit që do të tërhiqen nga Afganistani.

Artileria e rëndë dhe aeroplanët luftarakë do të pozicionohen për të mbrojtur trupat dhe kontraktuesit civilë.