Botë

Zyrtari i EMA-së: Ka lidhje të qartë mes mpiksjes së gjakut dhe vaksinës së “AstraZenecas”

 

Një zyrtar i lartë i Rregullatori Evropian i Barnave (EMA) ka thënë për një gazetë italiane se është e qartë që ka një lidhje mes vaksinës së “AstraZenecas” dhe mpiksjes së gjakut, por shkaktari s’është i njohur.

“Për mendimin tim, ajo që mund të themi tash, është se ka lidhje të qartë me vaksinën. Por ende s’e dimë se çka po e shkakton këtë reagim”, ka thënë shefi i EMA-së për vaksina, Marco Cavaleri, për “Il Messaggero”.