Botë

Pfizeri dhe AstraZeneca konsiderohen si vaksina shumë të sigurta

 

Vaksinat Pfizer dhe AstraZeneca që po u jepen miliona njerëzve në Britaninë e Madhe janë jashtëzakonisht të sigurta, me disa efekte anësore të pritshme, thotë rregullatori i barnave në ishull.

Ata vlerësuan raportet e sigurisë nga shtatë milionë doza të dhëna deri më 24 janar - kryesisht me vaksinën e Pfizer, shkruan BBC.