Botë

Bideni, nga sot ka qasje tek informacionet e zbulimit

Foto: Reuters
 

Presidenti i zgjedhur amerikan Joe Biden pritet të informohet sot (e hënë) për herë të parë, me raportin ditor të përgatitur nga komuniteti amerikan i zbulimit mbi çështje të sigurisë kombëtare, ndërsa përgatitet të marrë detyrën në janar.

Biden dhe nënpresidentja e zgjedhur Kamala Harris pritet gjithashtu të shpallin sot emrat e ekipit të tyre ekonomik.