Botë

Thellohet bilanci i viktimave në konfliktin Azerbajxhan-Armeni

Thellohet bilanci i viktimave në konfliktin Azerbajxhan-Armeni
 

Thellohet bilanci i viktimave në konfliktin e armatosur mes Azerbajxhanit dhe Armenisë, në krahinën separatiste të Nagorno Karabakh.

Me 26 viktimat e shënuara vetëm të hënën, bilanci total i humbjes së jetëve shkon në 84 mes personelit ushtarak.