Botë

Identifikohet edhe sulmuesi i tretë në Londër

Policia dhe mediat italiane kanë publikuar edhe emrin e sulmuesit të tretë në Londër.

Sulmuesi i tretë është Youssef Zaghba, me origjinë marokene-italiane. Por megjithatë policia britanike kanë refuzuar ta konfirmojnë emrin e tij.