Botë

Gjukanoviqi nënshkruan Ligjin për lirinë fetare

Gjukanoviqi nënshkruan Ligjin për lirinë fetare
 

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, ka nënshkruar sot Ligjin për lirinë e besimit ose të bindjeve fetare dhe statusin juridik të bashkësive fetare, mëson portali RTCG.

Kujtojmë se pas incidenteve në Kuvendin malazez, me votat e koalicionit qeverisës dhe të SDP-së (Partia Socialdemokrate e Malit të Zi) u miratua ky akt, transmeton Koha.net.