Botë

“Fajësoni burrat – e jo Indinë”

“Fajësoni burrat – e jo Indinë”
 

Përdhunimi dhe vrasja e një veterinareje të re në qytetin jugor të Hyderabadit ka nxitur zemërim, duke e vënë theksin tek siguria e grave në edhe një qytet indian.

Hyderabadi është zgjuar të premten me lajmet e një vrasjeje të lemeritshme: kufoma e shkrumbuar e një 27-vjeçareje ishte gjetur në periferi të qytetit, një vetëm një ditë më parë. Por vetëm në mbrëmjen e asaj së premteje, policia kishte bërë të ditur se beson se ajo ishte përdhunuar në grup dhe ishte vrarë, para se t’i vihej zjarri trupit të saj të pajetë. Katër persona janë arrestuar në lidhje me krimet.