Botë

Partia Ligji dhe Drejtësia në pushtet duket ka fituar zgjedhjet në Poloni

 

Partia nacionaliste në pushtet në Poloni, Ligji dhe Drejtësia duket se ka fituar më së shumti vota në zgjedhjet e përgjithshme që janë mbajtur më 13 tetor.

Në disa rezultate të pjesshme, të bazuara në 72 për qind të votave të numëruara, shihet se kjo parti është e para me 45.8 për qind të votave të fituara, transmeton rel.