Botë

Vazhdojnë protestat në Hong Kong

Vazhdojnë protestat në Hong Kong

Një numër i madh protestuesish janë mbledhur dhe po marshojnë në qendër të Hong Kongut, teksa policia ka shtuar prezencën në qytet.

Autoritetet, siç transmeton Rel, kanë refuzuar një kërkesë që të marshohet drejt Zyrës së Qeverisë së Kinës, për të shënuar përvjetorin e pestë të një vendimi të Partisë Komuniste të Kinës, kundër zgjedhjeve plotësisht demokratike në Hong Kong.