Botë

Guvernatorja e Hong Kongut me platformë për dialogun pas protestave

Guvernatorja e Hong Kongut me platformë për dialogun pas protestave

Guvernatorja e Hong Kong Kerri Lam deklaroi krijimin e menjëhershëm të një platforme për dialog pas protestave të vazhdueshme në vend. Në dialog sipas saj do të marrin pjesë përfaqësues social dhe politikë të qytetit.

Pas manifestimeve të mëdha anti-qeveritare fundjavën e kaluar, një korte paqësor rekord me pjesëmarrjen e 1.7 milion personash, Kerri Lam. Guvernatorja e Hong Kong, deklaroi krijimin e menjëhershëm të një platforme për dialogun.