Botë

Vazhdon protesta në Paris kundër rritjes së çmimit të karburantit

Foto: Reuters
 

Policia franceze përdori gaz lotsjellës, dhe pompat e ujit për të shpërndarë protestuesit e mbledhur përpara Arkut të Triumfit në Paris të shtunën.

Protestuesit u përgjigjën duke hedhur gurë tek oficerët e policisë të cilët u tërhoqën.