Betimi për Drejtësi

Reperi “The Mike” s’e përjashton mundësinë e përfshirjes së sërishme në vepra penale

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Të gjitha këto përvoja, reperët nuk përtojnë t’i shprehin dhe në këngët e tyre. Andaj, tekstet e këngëve po shihen si nxitës të dhunës dhe me ndikim negativ tek të rinjtë. Sipas sociologut Jeton Brajshori, hulumtimet kanë treguar se këto tekste ndikojnë në rritjen e dhunës, përdorimit të narkotikëve e armëve.

Në Evropë kanë dalë hulumtime që e rrisin në masë të madhe konsumimin e drogës, për arsye se dëshirojnë të duken sa ma “in” në shoqërinë ku ata janë.