Betimi për Drejtësi

Reperi “The Mike”, me 20 vepra penale, nuk figuroi si recidivist dhe nuk u dënua si i tillë nga gjykata

 

“Gjykatat hala po me ndjekin, letra prej shtetit… e hekrin e mbaj me veti po nuk e shkrepi”.

Kjo nuk është hera e parë, kur reperi Ardian Xhaferi, i njohur ndryshe si “The Mike”, proklamon në këngët e tij armët, drogën dhe jetën kriminale që thotë se e bën.