Betimi për Drejtësi

Cilët janë reperët që bëjnë jetë kriminale?

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Se reperët kanë probleme me ligjin dhe përtej asaj që ata e quajnë “art”, bëjnë një jetë kriminale, e dëshmojnë edhe rastet tjera.

Reperi Burim Osmani, i njohur si “Duda”, i cili kishte probleme edhe me “The Mike”, nga 2006 deri më 2015, ka pasur 5 aktakuza të ngritura.