Auto

Aleanca post-pandemike e veturave

 

Para se të shpërthente pandemia, industria botërore e automobilave ishte duke u përballur me ndryshime të pazakonta. Shumë prodhues s’po ia dilnin mbanë. Ata shtynin çdo iniciativë që u dilte në rrugë, duke nisur nga elektrifikimi e deri te veturat vetëngasëse.

Ironikisht, izolimi pothuajse total i prodhimit i ka shtyrë në krizë edhe gjigantët e automobilizmit, si dhe e ka motivuar industrinë të merret edhe me çështjet që po i shmangte para pandemisë.