Auto

Vetura lodër më e shtrenjtë në botë, kushton plot 100 mijë dollarë

Vetura lodër më e shtrenjtë në botë, kushton plot 100 mijë dollarë

Një Chevrolet Camaro lodër vlerësohet në 100 mijë dollarë. Kjo është vlera e katër makinave të reja “të vërteta” të këtij lloji në versionin bazë!

Për çfarë bëhet fjalë? Mbledhësit e lodrave e dinë që sekreti i çmimeve të mëdha të modeleve të vogla të makinave qëndron në moshën dhe rrallësinë e tyre, transmeton Koha Jonë njoftimin. Ashtu si me të gjitha perlat e tjera kolektive, sa më i vjetër të jetë sendi dhe aq më i vogël, aq më e madhe është vlera e tij.