Auto

ABT Audi Q8 i gatshëm për Gjenevë

ABT Audi Q8 i gatshëm për Gjenevë
 

Kompania e njohur gjermane e cila merret me modifikimin e veturave, ABT Sportsline, vitin e kaluar ka prezantuar programin e saj për modifikimin e modelit të ri Q8 të Audit, edhe pse ende nuk e ka pasur paketën e kompletuar.

Ndërkohë paketa është kompletuar dhe ABT Audi Q8-shin mund ta shohin vizitorët në panairin e veturave në Gjenevë, i cili do të mbahet nga 7 deri 17 mars, transmeton Koha.net.