Punëtorëve të KEK-ut u rritet paga për 100 euro

Punëtorëve të KEK-ut u rritet paga për 100 euro

15 February 2018 14:24

Punëtorët e KEK-ut nga muaji mars do të marrin paga me ngritje për 100 euro.

Vendimin për rritje të pagave për punëtorët e KEK-ut e ka konfirmuar edhe kryesuesi i Bordit të kësaj ndërmarrjeje, Faruk Hajrizi

Ka thënë se nuk do të ketë kosto shtesë.

“Nuk do të ketë rritje të shpenzimeve. Shpenzimet do të jenë ato që kanë qenë, vetëm se i kemi racionalizuar. Nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë”,a ka thënë Hajrizi, transmeton Koha Ditore.

Gazeta mëson se të gjithë anëtarët e Bordit janë pajtuar me vendimin, ndërkaq, Drejtori menaxhues, Arben Gjukaj, ka abstenuar.

Javën e kaluar punëtorët e KEK-ut protestuan para Qeverisë dhe kërkuan rritjen e pagave.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme