Arbëri

MPJ s’tregon sa konsuj nderi ka Kosova, atë në Benin e kishte emëruar Pacolli më 2011

 

Ministria e Punëve të Jashtme e mban të fshehtë listën e konsujve të nderit, por pretendohet se janë rreth 40 sosh të emëruar.

Por, përveç numrit të saktë, edhe emërimi i tyre nuk dihet se si dhe kur është bërë, raporton KTV.